Vi säger hej till Gustav Löfgren, nyanställd projektledare på Linjemontage i Kalmar.

Med flera stora projekt i gång och andra i antågande ser Linjemontage ljust på framtiden i region Kalmar. Just nu söker vi konstruktörer och drifttagare. Här är senaste tillskottet, Gustav Löfgren som är nyanställd projektledare i Kalmar.

Hur känns det?

–Det känns jättekul. Spännande! Nu är jag ju ganska ny på Linjemontage, men alla jag stött på är väldigt trevliga och hjälpsamma. Det märks att det är ett välmående företag och trots att det växer så känns det som ett mycket mindre företag än vad det är tack vare atmosfären. Det tycker jag är det bästa betyg man kan få.

Region Kalmar är ett spännande område där Linjemontage vill expandera. Berätta!

–Linjemontage finns ju representerat i nästan hela Sverige, men just Region Kalmar har varit en vit fläck fram till nu. Vi har projekt i Oskarshamn, Västervik och Kalmar och genom att vi nu stärker närvaron här öppnas ännu fler möjligheter på den regionala marknaden.

Vad jobbar du med för projekt just nu?

–Just nu är vi mitt uppe i ett projekt på Oskarshamns sjukhus där vi byter ställverk för att möta dagens och framtida behov av flexibla och robusta sjukhus. Vi har också två projekt på Kalmar sjukhus som är i sin linda där vi ska tillföra nya ställverk samt modernisera reservkraft, UPS och redundanta matningar.

Nu söker Linjemontage fler kollegor till dig i Kalmar i form av konstruktörer och driftigare. Varför tycker du att man ska söka?

–Därför att Linjemontage är ett företag med sunda värderingar och trevliga arbetskamrater. Känslan på bolaget är att man vill växa och att man tror stenhårt på det man gör. Dessutom finns omtanke och driv från cheferna så min bild är att här har man alla möjligheter i världen att få gehör för sina idéer och önskemål. Linjemontage har ju gått ut med att man vill vara den bästa arbetsgivaren i branschen och det är inte tomma ord, utan man känner att det är genuint. Linjemontage verkar i en bransch där det sett ungefär likadant ut de senaste 30, 40 åren, men för att locka och behålla sina anställda måste man förändras. Det har Linjemontage förstått.

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!