Nu är Benny redo för att dra igång Linjemontage i norra Sverige

Det sker mycket spännande aktiviteter på Linjemontage, bland annat den nya satsningen med etableringen av ett regionskontor i Luleå som skall täcka verksamheten i norra Sverige.

Här finner ni länkar till aktuella tjänster till regionkontoret i Luleå som vi söker personal till 

Tillsammans med affärsområdescheferna och personalansvariga för transmission och kraftanläggningar så har det kommande behovet av personal utretts och nu kommer vi söka efter rätt kompetenser och resurser för att komma igång med vår nyetablering i Luleå.

– För ett par veckor sedan tog jag plats som regionansvarig för företagets verksamhet med utgång från Luleå i norra Sverige. Nu påbörjas arbetat med att etablera, rekrytera och räkna på projekt inom ramen för våra affärsområden, säger Benny och fortsätter:

Tillsammans med 

  • Lasse Pettersson, Kraftanläggningar
  • Håkan Eriksson, Transmission
  • Anders Holgersson, Service och underhåll

har jag börjat räkna på jobb och komma in med anbud till våra kunder i regionen. Samtidigt så börjar vi kartlägga det kommande behovet av personal, och det skall blir riktigt kul att vara med och förvalta den kultur av ansvar och kvalitet som är en del av kärnan hos Linjemontage. Som jag nämnt tidigare så är mitt egna valspråk att det är viktigt att ha roligt tillsammans, det skapar mycket positiva effekter.

Nu kommer vi presentera ett stort antal tjänster på vår hemsida och på sociala media. Så var gärna med och sprid ordet, så tar vi och skriver nästa kapitel om Linjemontage.

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!