Linjemontages Luleåkontor får nya lokaler

Från 80 till dryga 800 kvadrat. När Luleågänget nu flyttar till andra sidan fastigheten – från den tillfälliga lokalen till de nyrenoverade ytorna – bäddar man för tillökning på Sveriges nordligaste kontor.

– Vi tänker långsiktigt och planerar för att kunna växa, säger Linjemontages regionansvariga Benny Ericsson.

Det har bara gått två år sedan Benny Ericsson hissade Linjemontage-flaggan på den 65 breddgraden, vilket blev startskottet för etableringen uppe i norra Sverige. Från att ha varit ensam har regionkontoret i Luleå nu tio anställda som får göra sig hemmastadda i de nya faciliteterna på 850 kvadrat.

– Det känns riktigt bra. Här har vi förutom kontor och konferensrum även en yta där vi kan ha provrum för att tillverka skåp och testa, vilket kapar tid ute på site.

Kontoret ligger i samma fastighetskropp där man huserat i i väntan på att fastighetsägaren Truncatis skulle bli färdig med renoveringen. Här finns en mix av kontorsplatser i öppna landskap och cellkontor, vilket ska förhindra växtvärk.

– Vi har slagit ner bopålarna ordentligt och är en aktör som kunderna kan räkna med här uppe, säger Benny Ericsson.

I september hålls den officiella invigningen på Ålgatan 13 i Luleå.

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!