Linjemontage tilldelas prestigefull utmärkelse

Överlämnade av utmärkelsen gjorde av flankerade till vänster Stefan Ytterbom, Inköpschef och till höger Jörgen Hasselström, Asset Management and Operation. Mottagarna av utmärkelsen var projektledaren Jonas Lindeström och projektchef Pontus Petersson.

Linjemontage har tilldelats utmärkelsen ”Utmärkt Entreprenör 2022” av Ellevio. Det är andra gången som företaget tar hem priset.

– Vi är väldigt stolta och ödmjuka inför den här utmärkelsen. Det ligger mycket arbete och vilja i hela organisationen för att vi ska lyckas leverera våra åtaganden i rätt tid, och samtidigt ska allt arbete genomföras på ett personsäkert sätt. Ett bra samarbete kräver att bägge parter jobbar tillsammans och det ser vi verkligen att vi gör tillsammans med Ellevio, säger Pontus Petersson, Anbud-och projektchef Kraftanläggningar.  

Priset tillkännagavs under högtidliga former på Ellevios entreprenörsdag som hölls i Stockholm 2022-11-29.

Juryns motivering löd: 

”Linjemontage har under året levererat stations-och ledningsprojekt på ett mycket professionellt sätt, i ett bra samarbetsklimat och till och med före kontraktstidplaner i utmanande projekt.”

Även 2018 fick Linjemontage ta emot utnämningen.

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!