Linjemontage är med skapar morgondagens transmissionsnät i Sverige och söker medarbetare till teamet

Affärsområdet Transmission räknar med att öka personalstyrkan ordentligt under den kommande perioden för att möta behovet från marknaden.

Under början av 2020 så sattes spaden i jorden för två av Linjemontage största projekt genom tiderna. Det gäller de två nästan identiska transmissionsnätslinjerna, Hurva-Sege i Skåne och Långbjörn-Storfinnforsen i Västernorrland. Båda linjerna är ungefär 35 km långa och har krävt stora resurser från planeringsstadiet till den genomförandefas man nu befinner sig i.  

Förutom dessa två gigantiska projekt så består orderböckerna av ett stort antal luftledningsprojekt inom transmission och regionnät runtomkring i Sverige. 

De flesta av våra projekt är mätbart tidkritiska och kräver just-in-time både gällande material och personal. Därför lägger vi stor vikt vid att våra platschefer, montageledare och montörer har både erfarenhet och rätt inställning till arbetet.   

Nu söker vi ytterligare personal till vårt team. Är du en av dem? 

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!