Linjemontage inför reseförbud!

Till följd av Coronaviruset inför Linjemontage med dotterbolag reseförbud utanför de nordiska länderna. Reseförbudet gäller tillsvidare och kan komma att utökas.

Linjemontage inför reseförbud! Till följd av Coronaviruset inför Linjemontage med dotterbolag reseförbud utanför de nordiska länderna. Reseförbudet gäller tillsvidare och kan komma att utökas.Anledningen till reseförbudet är att skydda våra anställda från sjukdomen samt aktivt försöka bidraga till att minska smittspridningen.

Reseförbudet gäller alla anställda inkl. inhyrda konsulter eller motsvarande men det kan vara bra att tänka till även för privata resor. Detta reseförbud i kombination med att vissa producenter aviserat leveransförseningar till följd av nedstängda produktionsanläggningar kommer givetvis få konsekvenser för våra projekt, men arbetsmiljö och säkerhet för personalen är alltid prioritet nummer ett.

Henrik Höglund, CEO Linjemontage

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!