fbpx

Linjemontage Industri och Service

Inom affärsområdet arbetar vi med kunder inom industri, offentlig förvaltning samt militära anläggningar. Vi utför allt från kompletta ställverksleveranser till ombyggnader och moderniseringar. Vi är även stora på leverans av tjänster inom service och underhåll, byten av reläskydd, brytare och andra apparater. Inom kommunikation arbetar vi med allt från SCADA-system till RTU/PLC i anläggningarna. Även elkvalitet är ett prioriterat område där vi gör allt från analys till leverans och installation av kompenseringsanläggningar såsom filter och kondensatorbatterier. 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Tillsammans med projektledare och konstruktörer planerar och förbereder Du projekten. På site leder och utför Du montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av ställverk och tillhörande kringutrustningar inom spänningsområdet 0,4-145kV.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du reser under veckorna och din bostadsort spelar mindre roll.

UTBILDNING OCH ERFARENHET 

Du har grundläggande utbildning inom el och gärna minst 6 års erfarenhet från liknande arbeten i en roll som ledande montör.

Det är meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet ställverksanläggningar samt att du har dokumenterad utbildning inom ESA-14, BAS-U, HLR och Heta arbeten.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.
Det är ett krav att du har körkort med lägst B behörighet.
God datorvana är önskvärt.
Tjänsten passar lika bra för kvinnor som för män.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör med fördel gilla att resa i vårt avlånga land samt kunna hantera att arbeta på olika platser.  

ANSTÄLLNINGEN 

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 31 augusti till Nicklas Spaanheden, mejladress finns nedan. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Vid ev. frågor är du välkommen att kontakta Nicklas eller Anders.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Montagechef
Nicklas Spaanheden
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
Tel. 070-688 12 48

Affärsområdeschef Industri och Service
Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 070-244 55 44

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.