fbpx

Nu finns det flera tjänster ute på vår karriärsida och vi söker just främst personal till vårt nya kontor i Luleå och även till vår verksamhet i Göteborg, samtidigt har vi ett generellt behov att anställa fler montageledare och montörer runt om i landet.

Nicklas Spaanheden jobbar med att samordna montaget i våra projekt. Det är ett arbete som kräver erfarenhet och flexibilitet.

Affärsområdet Kraftanläggningar på Linjemontage består idag av 36 montörer som reser runt över hela Sverige och ser till att våra projekt blir tryggt och säkert utförda enligt våra kunders önskemål.

För tillfället har vi 45 olika projekt igång, i olika faser och en välfylld orderstock på ungefär 600 miljoner som sträcker sig långt in i 2021, fler anbud och offerter ligger ute för beslut hos våra kunder.

Nicklas uppgift är se till att alla dessa projekt förses med Montageledare och Montörer med rätt kompetens och attityd. Vi skall vara där i rätt tid och klara till deadline.

Säkerhet och trivsel är ledorden. Att Upprätthålla och förbättra detta, se till att vi jobbar med rätt verktyg och metoder gör vi alla tillsammans.

-”Skitkul!! Det har jag på mitt arbete. Ja, alla medarbetares härliga inställning smittar ju av sig. Kan det vara det där som vi kallar ”Linjemontage andan” jag tror det kommer från att var enda medarbetare är viktig och behövs, att man får arbeta med eget ansvar och möjlighet till att leverera snygga arbeten som man kan vara stolt över, att det alltid finns något nytt att lära sig och plats att utvecklas.

Jag själv var som inlånad med redan 1999 på ombyggnad av Muskö örlogsbas, 2001 valde jag att byta arbetsgivare och blev anställd på Linjemontage och har varit med om att se utvecklingen från ett litet montagegäng med ca 15 anställda tills där vi är idag. Hela resan har ”vi” känslan behållits.

Väl genomförda projekt ger nöjda kunder och nya projekt, det går bra nu! Men för att lyckas måste vi bli fler. Hör av dig med din ansökan, missa inte chansen att hänga med på denna resa” säger Nicklas.

Lediga tjänster som montör och montageledare inom affärsområdet kraftanläggningar

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen.

Kontaktperson

Nicklas Spaanheden
Montagechef – Kraftanläggningar

nicklas.spaanheden@linjemontage.se
0706-88 12 48

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll.
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.