fbpx

Samtidigt som Linjemontage växer genom nya etableringar, projekt och fler anställda, växer även huvudkontoret i Grästorp. Nu är den nya utbyggnaden klar.  

I dagarna öppnas dörrarna till den nya och välkomnande entrén på Linjemontages huvudkontor i Grästorp. Här finns en ny reception, ett pentry och en härlig soffgrupp. Kontoret har 42 trivsamma och moderna kontorsplatser, ett vilrum och ett förnyat konferensrum. I samband med ombyggnationen borrades även för bergvärme.   

Att trivas på jobbet är viktigt för alla Linjemontages etableringar runt om i landet.
– Det ska vara trivsamt för personalen, säger vd Henrik Höglund. 
Sedan Henrik startade företaget har huvudkontoret förändrats i flera etapper. 
– Huvudbyggnaden är från 1982 och var en del i förvärvet 1993. Under åren har vi gjort om, omdisponeratlappat och lagat, och byggt till 

 

Personalen ser fram emot förändringenElenore Röing är HR-ansvarig och tycker att utbyggnaden blir väldigt fin. Hon kommer sitta i kontorets nya del tillsammans med löneadministratörekonomiavdelning och vd. 
– Hela utbyggnaden visar att vi tror på en fortsatt positiv utveckling för företaget och de lediga rummen i den nya delen hoppas vi ska fyllas med nya kollegor, säger Elenore
– Just nu kan de extra rummen fungera som gästkontor när medarbetare från andra kontor besöker Grästorp. Det vill säga när coronarestriktionerna är borta och vi kan arbeta på kontoren och besöka varandra igen. Det längtar jag verkligen till och säkert många med mig.  

 När det är allt vanligare med möten på distans blir det viktigt med digitala möjligheter, något som det nya konferensrummet erbjuder. 
– De ersätter ju inte det personliga mötet, men de är ett viktigt och nödvändigt komplement, säger Henrik Höglund
Han poängterar vikten av att ta det personliga ansvaret för smittspridningen under coronapandemin. 

Det nya fika och lunchrummet är ljust och trevligt.

Det nya konferensrummet är förberett för hybridmöten, möten där man enkelt kan ansluta till digitala möten och uppföljning med projektgrupper inom verksamheten.

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.