fbpx

På Skutviken alldeles intill Luleå Hockeys hemmaborg, Coop Norrbotten Arena, har Linjemontage regionkontor i norr fått sin start.

Ett samarbetsavtal, som initialt handlar om kontorslokaler i storleksordningen 8-12 platser, har ingåtts med Truncatis FastigheterAB.

Det har varit väldigt intressant att sitta tillsammans med fastighetsägaren och arkitekten för att arbeta fram ett attraktivt kontor.

Skutviken är ett expansivt område, där både Luleå kommun satsar och även näringslivet. Det byggs nya lokaler och nya fastigheter utvecklas. Energin känns i hela området, det sjuder av aktivitet och det är en bra puls. Det är nära till centrum men ändå lagom distanserat från stadskärnan för att vara tillgängligt för både bilar, eller den som reser kollektivt.  Väl på plats i Skutviken har man gångavstånd till restauranger, affärer, träning och hockeyaktiviteter. Lägg då till ett attraktivt nybyggt kontor, så kommer vi att stortrivas”, säger Benny, regionansvarig på Linjemontage som ser fram emot att ta emot de nyanställda på kontoret.

Jonas Rönnkvist VD på Truncatis är nöjd med att få Linjemontage som hyresgäst

Linjemontage känns som ett genuint företag med bra fokus, som jobbar i en intressant och spännande bransch. Vi har skrivit ett avtal på kontorslokaler där vi på Truncatis ska bygga om i en av våra befintliga fastigheter till Linjemontage. Jag å Benny har tillsammans med arkitekt tagit fram ett koncept, givetvis helt nytt med modern standard, där vi på drygt 300 kvadratmeter blandar landskap och cellkontor och trevliga gemenskapsytor med högt i tak.

Linjemontage kommer att sitta i tillfälliga lokaler i samma kvarter, i väntan på inflyttning till det nya. Det är riktigt roligt att fler företag etablerar sig i Luleå så jag kan bara säga Välkommen hit! säger Jonas Rönnkvist VD på Truncatis.

Kontorsansvarig Luleå

Har du frågor och funderingar kring Linjemontage etablering i Luleå så är ni välkomna att kontakta Benny som är vår regionansvarig.

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.