fbpx

Linjemontage har införskaffat en mätbuss med tillhörande mätutrustning för att utföra kabelfelsökningar såväl som kabeldiagnostik i fält. 

Under våren testkörde vi mätbussen och har sedan dess bokats in av flertalet kunder. Projektledaren Jesper Höglund har tillsammans med affärsområdesansvarige för Linjemontage Service, Anders Holgersson, upphandlat den nya mätbussen, och anställt en ansvarig operatör. 

Mätbussen opererar över hela Sverige. Är du intresserad?  Ring  journummer 010-491 65 00

Tjänsterna som vi numer tillhandahåller beställs och avropas av såväl kommunala, statliga och privata företag.

Läs mer om vår mätbuss och dess operativa kapacitet - Klicka på knappen
Kontakt och offert
010 – 491 65 00

 

Ansvarig operatör
Anders Nilarp
Telefonnummer
070-535 05 27
Mailadress
anders.nilarp@linjemontage.se

Projektledare
Jesper Höglund
Telefonnummer
073-025 75 48
Mailadress
jesper.hoglund@linjemontage.se

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden TransmissionKraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.