fbpx

Affärsområdet Transmission räknar med att öka personalstyrkan ordentligt under den kommande perioden för att möta behovet från marknaden. 

Under början av 2020 så sattes spaden i jorden för två av Linjemontage största projekt genom tiderna. Det gäller de två nästan identiska transmissionsnätslinjerna, Hurva-Sege i Skåne och Långbjörn-Storfinnforsen i Västernorrland. Båda linjerna är ungefär 35 km långa och har krävt stora resurser från planeringsstadiet till den genomförandefas man nu befinner sig i.  

Förutom dessa två gigantiska projekt så består orderböckerna av ett stort antal luftledningsprojekt inom transmission och regionnät runtomkring i Sverige. 

De flesta av våra projekt är mätbart tidkritiska och kräver just-in-time både gällande material och personal. Därför lägger vi stor vikt vid att våra platschefer, montageledare och montörer har både erfarenhet och rätt inställning till arbetet.   

Nu söker vi ytterligare personal till vårt team. Är du en av dem? 

Läs mer om våra tjänster 

Aktuella tjänster för Affärsområdet Transmission

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.