fbpx

Nu finns det flera tjänster ute på vår karriärsida. Vi söker montageledare/ montörer både till vårt nya kontor i Luleå men även till resten av landet.

Jan Johnsson jobbar med att resurssätta våra projekt med montageledare och montörer. Det är ett arbete som kräver erfarenhet och flexibilitet.​​​​​​​

Affärsområdet Transmission på Linjemontage består idag av 20 Montageledare och montörer som tillsammans med våra underentreprenörer bygger Sveriges framtida elnät.

För tillfället har vi 20 olika projekt igång, i olika faser och en välfylld orderstock på ungefär 700 miljoner som sträcker sig långt in i 2021, fler anbud och offerter ligger ute för beslut hos våra kunder.

En av mina uppgift är att tillgodose projektens behov av Montageledare och Montörer med rätt kompetens och attityd. Vi skall vara där i rätt tid och klara till deadline.

Säkerhet och trivsel är ledorden. Att Upprätthålla och förbättra detta, se till att vi jobbar med rätt verktyg och metoder gör vi alla tillsammans. Min uppgift är att samordna detta.

-”Jag började på Linjemontage 2006 på Mölndalskontoret då var jag den första anställda utanför Grästorp. Från början så jobbade jag som projektledare men sedan 2010 så har jag rollen som personalchef för Transmissionsmontörer/ montageledarna och sysslar bla med resurssättning i projekten. 

Det är riktigt kul att få vara med om en resa från lokalisering på två orter till att idag vara det bästa entreprenadföretaget i elkraftbranschen. 

Nu vill vi ha med fler goa människor på tåget så passa på att söka våra lediga tjänster.” säger Jan.

Nedan hittar ni aktuella tjänster att söka just nu

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen.

Kontaktperson

Jan Johnsson – Montagechef – Transmission
​​​​​​​
jan.johnsson@linjemontage.se
0706- 88 28 77

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll.
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.