fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar söker efter personal inom flera yrkeskategorier. 

Vi har haft en stabil orderingång under 2020 som täcker beläggning långt in på 2022. Bland annat så börjar vi se att vår satsning med ett regionkontoret i Luleå uppskattas av våra kunderDe första projekten har redan kommit in och ska startas i början av 2021.  

Därför söker vi nu efter ytterligare personal för att stärka upp vårt team, framförallt på kontoren i Sundsvall, Skellefteå och Luleå En del av vår kärnverksamhet är montage och byggnationer av Kraftanläggningar och där börjar vårt sökande av duktiga montörer och montageledare. 

För konstruktion och provnings yrkeskategorierna söker vi även elkonstruktörer och drifttagare. Våra projekt och tjänster sträcker sig genom hela processen från anbudsarbete till färdig kraftanläggning. 

Linjemontage växer med varje ny medarbetare och det skall bli kul att se bolagets resa fortsätta under 2020-talet. 

Se de tjänster som ligger ut just nu för Affärsområdet Kraftanläggningar 

Aktuella tjänster för Affärsområdet Kraftanläggningar

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.