Transmissions- och elkraftsmontörer och montageledare

Vi behöver bli flera, många fler! Nu ställer Sverige om till en fossilfri framtid, vad innebär det och hur kommer Sverige klara det? Dom svaren har vi inte men vad vi vet är att det innebär stora investeringar och otroligt mycket jobb. Elkraft är framtiden, låt det även bli din!

Om Linjemontage

Linjemontage startades 1993 i Grästorp och har sedan dess blivit ledande inom kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Idag är vi ca 200 medarbetare utspridda på 18 platser i Sverige och ett i Norge. På så sätt finns vi alltid nära våra kunder och kan snabbt vara på plats för att stötta dem i deras arbete.

På Linjemontage bygger vi ut och tar hand om det svenska elnätet för att möta det ökade energibehovet som denna omställning innebär. Vi levererar hela kedjan från luftledningar, kabelnät och kraftstationer till underhåll och serviceavtal. Vi utför arbeten i spänningsintervallet 0,4 – 400 kV och våra kunder är nätbolag, industri och offentlig förvaltning.
Vi är verksamma i hela Sverige vilket innebär att du reser under veckorna och din bostadsort spelar därför mindre roll men vi har särskilt stort behov i trakterna runt Sundsvall och Luleå, men övriga Sverige är också i stort behov av dig och dina kollegor.
Byt inte jobb själv ta med dig dina goa jobbarkompisar och upptäck hur bra vi har det på Linjemontage. Vi ser att vi behöver förstärka med minst 26 lagspelare till under 2024.

Din utveckling är våran utveckling

Ditt arbete är ett hantverk som kräver ständig upplärning, därför satsar vi bland annat på löpande kompetensutbildning och fadderskap. Hos Linjemontage har vi en ödmjuk inställning till att vi aldrig blir fullärda. Alla får bidra med sina kunskaper och idéer, och samtidigt ta del av andras. För dig som ny medarbetare innebär det att du får arbeta med några av branschens skarpaste hjärnor. Utbyta erfarenheter och kompetenser, för att tillsammans driva er egen Linjemontage och branschens utveckling framåt.

Elkraft är framtiden, låt det även bli din!

Vi erbjuder dig och dina kollegor

En trygg arbetsmiljö och säkerhet för våra anställda har högsta prioritet. Vi värnar våra anställdas trivsel, att alla känner sig sedda och hörda, samt den familjära känslan. Vi idag är rikstäckande och har behållit den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Hos oss är alla lika viktiga – oavsett roll och befattning. Det innebär bland annat att vi delar vinsten lika när det går bra. Självklart har vi kollektivavtal och för våra elmontörer följer vi Kraftverksavtalet.

Vidare erbjuder vi bland annat:
*friskvårdsbidrag
*tipspeng vid hjälp att rekrytera nya medarbetare
*sjukvårdsförsäkring
*funktionella arbetskläder
*hög standard på arbetsbilar och verktyg

Vi satsar stenhårt på att vara branschens bästa arbetsgivare!

Vill du läsa mer om hur det är jobba hos oss, klicka här.

Utbildning och erfarenhet

Vi välkomnar ansökningar från alla med ett starkt engagemang och en nyfiken inställning, även om du inte har någon formell utbildning inom el. Om du samlat på dig kunskap och erfarenhet av likande arbeten är du välkommen att ansöka.
För positionen som ledande montör uppskattar vi att du har minst 5 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, men om du är motiverad och vill utmana dig själv, tveka inte att söka.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter egenskaper som drivkraft, noggrannhet, struktur och förmåga att arbeta i team.
Ett körkort med lägst B-behörighet är ett krav för tjänsten.
Vi betonar betydelsen av personlig lämplighet i våra rekryteringsbeslut och ser fram emot att ta emot din ansökan.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: ”Montör/ledande montör”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval sker löpande. Har du frågor kontaktar du någon av oss nedan.

Kontaktpersoner

Nicklas Spaanheden
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
Tel. 070-688 12 48

Peter Johansson
peter.johansson@linjemontage.se
Tel.070-688 05 34

Stefan Söderström
Tel. 070-292 48 16
stefan.soderstrom@linjemontage.se

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!