Servicetekniker / Servicemontör

Vill du ha ett varierat jobb där arbetsdagarna kan vara både inne på kontoret samt ute hos våra kunder? Ett arbete med mycket eget ansvar och en kombination av praktiska och administrativa uppgifter? Nu söker vi servicetekniker och servicemontörer till Grästorp och Mölndal.

Om Linjemontage

Linjemontage renoverar och bygger nya kraftanläggningar utifrån kundernas behov och gällande marknadskrav. I våra uppdrag utför vi bland annat planering, konstruktion, projektledning och upphandling av entreprenader och produktion. Vi arbetar projektorienterat med internationella leverantörer mot kunder som svenska nätbolag samt offentlig förvaltning och industri.

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Här får alla bidra med sina kunskaper och idéer för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt. Vi har en ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärda. Det är en förutsättning för vår fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna går att forma efter vad du har för förkunskaper med dig och vad du vill lära dig. Ett urval av de arbetsuppgifter som rollen kan innehålla är bland annat brytarservice, elektrikerarbete, montage, termografering, tillsyn och underhåll. Att sysslat med flera av dessa innan är självklart meriterande. Att kunna läsa kretsscheman hör också till vardagen och du bör känna dig hemma i en kraftanläggning.

Rollen kommer innebära jobb på olika arbetsplatser vilka kan vara industribolag, nätbolag samt offentlig förvaltning. Du bör vara beredd på att sova borta då och då men målet är att jobba lokalt.

Vi erbjuder

  • Forma din roll
    Hos oss har du möjlighet att specialisera dig inom ett område och det finns också möjlighet att utvecklas i nya riktningar. Vår storlek inrymmer både trygghet och utveckling.
  • Nära till beslut
    Vi har byggt upp en organisation där det är lätt för våra medarbetare att få stöttning, hjälp och goda råd.
  • Ett öppet klimat
    Vår erfarenhet är att vi presterar som bäst när alla är delaktiga och har möjlighet att påverka, därför förespråkar vi öppenhet mellan kollegor och i processer.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskole- eller YH-utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom området.

Du har körkort med lägst B behörighet.

I ditt arbete är du en drivande, noggrann och strukturerad lagspelare. Du värnar om hög kvalitet och säkerhet. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från elkraftsbranschen.

Lämplig stationeringsort är ett av våra kontor i Mölndal eller Grästorp.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 augusti 2022 genom att mejla ditt personliga brev och CV till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: ”Servicetekniker/Servicemontör”. Har du frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till någon av kontaktpersonerna nedan. Vi kommer dock ha begränsad möjlighet att återkomma under semesterperioden.

Kontaktpersoner

Alfred Andersson
Teknikchef Industri & Service
alfred.andersson@linjemontage.se
Tel. 073-982 18 49

Nicklas Spaanheden
Montagechef
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
Tel. 070-688 12 48

Elenore Röing
HR-ansvarig
elenore.roing@linjemontage.se
Tel. 079-060 55 18

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!