Senior Projektledare till Luleå

Att vara affärsområdet Transmission och Lokalnäts första person på plats i Luleå är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och! Vi är ett engagerat gäng på Linjemontage som jobbar i en prestigelös miljö med inriktningen att allt är möjligt. Trots att vi växer snabbt så finns känslan av “det lilla familjeföretaget” fortfarande kvar.

Nu söker vi dig som Senior Projektledare till vårt kontor i Luleå, där kollegor från våra andra affärsområden idag redan arbetar. Med ett stort ansvar under frihet kommer du – med dina erfarenheter och kontakter – att utveckla vårt affärsområde Transmission och Lokalnät i Norra Sverige.

Självklart kommer du även ha möjlighet att kunna varva arbetskontoret med hemmakontoret där det passar.

Din kommande utmaning:

Som Senior Projektledare kommer du att vara tekniskt såväl som ekonomiskt ansvarig för de leveransprojekt du driver. Du kommer att ansvara för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi.

På ett engagerat och strukturerat sätt kommer du att driva våra projekt/anbud från förfrågan till färdig anläggning. Under själva anbudsfasen så ansvarar du för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning. Du ser till så att våra anbud är konkurrenskraftiga och att kunden väljer oss utifrån det mest fördelaktiga anbudet. Du kommer också att ha arbetsmiljöansvaret och agerar normalt som BAS-P i våra projekt.

Om Linjemontage

Affärsområdet omfattar byggnation av ledningsnät åt främst nätägare i norden. Våra kunder är ofta stora elbolag med stora distributionsanläggningar. Vi levererar distributionsanläggningar, luftledningar, kabelnät och stationer samt kraftledningar upp till 400kV. Transmission innebär oftast förstärkningar/nybyggnation av luftledningar i spänningsintervallet 36kV-400kV. På spänningsnivån 36kV-220 kV utför vi även kabelförläggning inklusive skarvar och avslut. Gällande Lokalnätsdelen bygger vi i huvudsak kabelnät inom spänningsområdet 0,4 – 11 kV som ersätter befintliga uttjänta luftledningsnät.

Efter önskemål åtar vi oss totalutförande eller utförandentreprenad i olika omfattning. I ett totalutförande tar vi hand om allt från markägarkontakter och konstruktion till nyckelfärdig anläggning. För våra totalåtaganden använder vi egna eller inhyrda konsulter för projektering och beredning.

Vi strävar efter att hålla en hög nivå i våra projekt både vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö och därmed skapa ett förtroende gentemot våra beställare som gör att man vill se oss som ett förstahandsval.

Vem är du?

Du gillar utmaningar och ser gärna att alla bitar faller på plats. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du också kan arbeta självständigt. Att skapa och bibehålla nätverk är naturligt för dig och du har ett lösningsinriktat förhållningssätt till det du tar dig för.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom byggnation, ledningar eller stora infrastrukturprojekt. VIdare har du god datorvana och goda kunskaper i engelska.

Din samlade kompetens och ditt engagemang är vad som är avgörande för att du ska lyckas i denna roll.

Tillsammans med oss

På ett engagerat och helhjärtat sätt kommer vi tillsammans att fortsätta forma vår framtid och på Linjemontage hjälps vi åt! Vi vill att du ska känna arbetsglädje och trygghet på arbetsplatsen, såväl i din anställning som tillsammans med dina kollegor. Säkerhet ligger oss varmt om hjärtat och genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära en del resande under veckorna, så tjänsten kräver därför att du har B-körkort.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Luleå, dock med möjlighet till delvis hemarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kompetenslaget. Hör av dig till Maria Jonsson på nr. 070-2030180 för att veta mer, eller ansök direkt genom att maila maria.jonsson@kompetenslaget.se med cv samt personligt brev då rekrytering sker löpande.

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!