Senior Projektledare Norr

Söker du en spännande och utmanande roll där du kan använda din erfarenhet och entusiasm för att driva framgång inom Linjemontage? Vi letar efter en passionerad resurs som är redo att ta itu med spännande utmaningar och bli en värdefull medlem i vårt team, och på så sätt bidra till vår kontinuerliga tillväxt.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Linjemontage? Klicka här för att möta Sören, en av våra mest erfarna projektledare!

Arbetsbeskrivning

Som Projektledare hos oss på Linjemontage får du en central och avgörande roll i att samordna, styra och planera projekt från start till mål. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att projekten genomförs med hög kvalitet, inom överenskomna tidsramar och budget.

Du kommer att ha en viktig roll när det gäller inköp och att säkerställa att vi har rätt resurser och material tillgängliga för att genomföra projekten på bästa sätt. Genom noggrann rapportering och uppföljning kommer du att ha översikt över projektens framsteg och ekonomiska status.

I rollen som Projektledare är du även ansvarig för att skapa och upprätthålla starka affärsmässiga relationer med våra kunder och intressenter. Du kommer att vara involverad i att utforma konkurrenskraftiga anbud som lockar våra kunder att välja oss som deras partner.

Att vara en framgångsrik Projektledare hos oss på Linjemontage innebär att du är både en skicklig projektledare och en affärsorienterad person. Du har förmågan att balansera tekniska och ekonomiska aspekter samtidigt som du har öga för att bygga och vårda relationer. Din passion för att leverera resultat av högsta kvalitet och ditt engagemang för att överträffa kundens förväntningar är vad som driver dig. Med din kompetens och ditt affärsmannaskap kommer du att spela en nyckelroll i att stärka Linjemontage som en pålitlig och attraktiv partner inom branschen

Utbildning och erfarenhet

  • Dokumenterad erfarenhet av projektledning, gärna inom entreprenadform och elkraftsentreprenader mot industriella kunder, offentlig förvaltning och militära anläggningar.
  • Erfarenhet av att leda och fördela arbete inom projektteam.
  • Förmåga att arbeta mot deadlines och hantera flera projekt samtidigt.
  • Analytisk förmåga och förmåga att lösa komplexa problem.
  • Goda ledaregenskaper.
  • Relevant utbildning inom teknik, projektledning eller liknande.
  • B-körkort

Tänkbara placeringsorter på något av våra befintliga kontor på följande platser :Luleå, Skellefteå eller Sundsvall. Vid behov kan alternativa placeringar bli aktuellt.

Om Linjemontage

Linjemontage – en ledande aktör inom kraftförsörjningslösningar! Sedan vår start 1993 i Grästorp har vi vuxit och utvecklats till att bli en pålitlig partner för nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Med över 200 medarbetare fördelade på 18 platser i Sverige och Norge är vi alltid nära våra kunder, redo att snabbt stötta dem i deras arbete. Genom vår ägare, det indiska företaget Kalapataru, har vi även tillgång till egen ståltillverkning och en stabil ekonomisk grund.

Inom affärsområdet Industri & Service är vi experter på att leverera skräddarsydda lösningar till industriella kunder, offentlig förvaltning och militära anläggningar. Vi tar oss an allt från komplett ställverksleverans till ombyggnader och moderniseringar. Vår erfarenhet sträcker sig över en mängd olika tjänster inom service och underhåll, ställverk, reläskydd, brytare och andra apparater. Inom kommunikation arbetar vi med avancerade system som SCADA och RTU/PLC. Dessutom är elkvalitet ett växande område där vi levererar allt från analys till installation av kompenseringsanläggningar.

Vi strävar alltid efter att hålla en hög nivå i våra projekt när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Genom att sätta höga standarder och skapa förtroende hos våra beställare vill vi vara deras förstahandsval. Hos Linjemontage är vi stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera utmärkta resultat.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: ”Senior Projektledare Industri & Service”.

Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval sker löpande. Har du frågor kontaktar du Johan Nordekvist, se nedan.

Kontaktperson

Projektchef Industri och Service
Johan Nordekvist
johan.nordekvist@linjemontage.se
Tel. 070-410 24 76

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!