Senior drifttagare till Industri & Service

Vill du jobba mot industrikunder i både stora och mindre projekt? Vi söker dig som vill ta stort ansvar och vara förste person på plats i ett nytt team med fokus mot industri. Vi erbjuder möjlighet till att jobba självständigt men med support från en stark organisation både i Västerås och från våra andra kontor.

Om Linjemontage

Linjemontage renoverar och bygger nya kraftanläggningar utifrån kundernas behov och gällande marknadskrav. I våra uppdrag utför vi bland annat planering, konstruktion, projektledning och upphandling av entreprenader och produktion. Vi arbetar projektorienterat med internationella leverantörer mot kunder som svenska nätbolag samt offentlig förvaltning och industri.

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Här får alla bidra med sina kunskaper och idéer för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt. Vi har en ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärda. Det är en förutsättning för vår fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med våra projektledare inom Industri & Service vill jobba med våra kunders tekniska utmaningar. Som drifttagare arbetar du med avgröning och provning i vårt eget provrum och ute hos kund. Rollen går även att kombinera med elkonstruktion.

Det kan tex innebära funktionskontroll av ingående ställverksapparater, kontrollskåp samt övriga system och funktioner i anläggningen. Det är en roll som ger möjligheter till att arbeta med ny och varierad teknik.

I denna roll blir du först ut i ett nytt team av tekniker vi skapar i Västerås. Vi är idag ett stort team med tekniker som jobbar på elnätsidan på plats i Västerås, men nu letar vi efter dig som vill jobba mer mot våra kunder inom industrin. Teamet av tekniker som jobbar inom detta segment är utspridda över landet för att kunna finnas närmare våra kunder.

I denna roll söker vi dig som är trygg i din profession och gärna tar ett stort ansvar hos såväl nya som befintliga kunder. Du har i din roll löpande kontakt med projektledare, mek- och el-konstruktörer, montageledare och underentreprenörer.

Det här erbjuder vi dig

  • Forma din roll
    Hos oss har du möjlighet att specialisera dig inom ett område och det finns också möjlighet att utvecklas i nya riktningar. Vår storlek inrymmer både trygghet och utveckling.
  • Nära till beslut
    Vi har byggt upp en organisation där det är lätt för våra medarbetare att få stöttning, hjälp eller goda råd.
  • Ett öppet klimat
    Vår erfarenhet är att vi presterar som bäst när alla är delaktiga och har möjlighet att påverka, därför förespråkar vi öppenhet mellan kollegor och i processer

Erfarenhet och utbildning

Du har flera års erfarenhet från elkraftsbranschen samt gärna en högskole- eller YH-utbildning till elektroingenjör, elkraftingenjör, reläskyddsspecialist eller motsvarande.

Du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket innebär att du normalt får resa i tjänsten. Det är vanligt att vi jobbar in hela eller delar av fredagen. Tjänsterna kräver att du trivs med och har möjlighet att sova borta. Under planerade avbrott och liknande förekommer även helgarbete men detta är inget som hör till vanligheterna. Målet med denna roll är främst att jobba med våra kunder i Svealand och Götaland.

I ditt arbete är du en drivande, noggrann och strukturerad lagspelare. Du värnar om hög kvalitet och säkerhet.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 11 september 2022 genom att mejla ditt personliga brev och CV till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: “Senior drifttagare till Industri och Service i Västerås”. Har du frågor om rollen är du välkommen att höra av dig. Vi kommer dock ha begränsad möjlighet att återkomma under semesterperioden.

Kontaktpersoner

Alfred Andersson
Teknikchef Industri & Service
alfred.andersson@linjemontage.se
Tel. 073-9821849

Elenore Röing
HR-ansvarig
elenore.roing@linjemontage.se
Tel. 079-0605518

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!