Projektledare / Anbudsansvarig till Helsingborg eller Malmö

Linjemontage arbetar över hela Sverige och har kontor på flera orter och nu vill vi etablera oss i Helsingborg eller Malmö. Därför söker vi nu dig som har ett stort kontaktnät i området och inom branschen och vill anta utmaningen att starta i gång vårt nya kontor och bygga upp det tillsammans med oss.

Om affärsområdet

Linjemontage affärsområde Kraftanläggningar renoverar och bygger nya anläggningar utifrån kundernas behov och gällande krav på marknaden. Vi ser till att de lever upp till rätt kvalitets- och säkerhetsnivåer för att skapa en trygg och produktiv arbetsplats. I förlängningen skapar vårt arbete ytterligare möjligheter till att förbättra det svenska kraftnätet. I våra uppdrag utför vi bland annat planering, konstruktion, projektledning och upphandling av entreprenader och produktion.

Med rum för utveckling

Vårt arbete är ett hantverk som kräver ständig upplärning. Därför satsar vi bland annat på löpande kompetensutbildning och fadderskap. Hos Linjemontage får alla bidra med sina kunskaper och idéer, och samtidigt ta del av andras. En ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärd. För dig som ny medarbetare innebär det att du får arbeta med några av branschens skarpaste hjärnor, utbyta erfarenheter och kompetenser, för att tillsammans driva er egen, Linjemontages och branschens utveckling framåt.

Vi erbjuder

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Vi värnar våra anställdas trivsel, att alla känner sig sedda och hörda, samt den familjära känslan. Hos oss är alla lika viktiga – oavsett roll och befattning. Det innebär bland annat att vi delar vinsten lika när det går bra. Självklart har vi kollektivavtal och för tjänstemän följer vi Branschavtal Energi. Vidare erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, tipspeng vid hjälp att rekrytera nya medarbetare, sjukvårdsförsäkring, avsättning till tjänstepension, förmånsbil för vissa tjänster, möjlighet till hemarbete del av din arbetstid om du så önskar och arbetet så tillåter.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar transformatorstationer till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400 kV. Projekten är normalt totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, mark, bygg, montage samt idrifttagning till färdig anläggning. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar normalt med egna resurser inom alla funktionsområden. Tjänsten innefattar både rollen som projektledare och anbudsansvarig, tyngdpunkten mellan rollerna varierar beroende på behovet men också beroende på din bakgrund.

Som projektledare har du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvar för de leveransprojekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi. Du har också arbetsmiljöansvaret och agerar normalt som BAS-P i våra projekt.

Som anbudsansvarig driver och ansvarar du för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning. Du har ansvar för att våra anbud är konkurrenskraftiga och att kunden väljer oss utifrån det mest fördelaktiga anbudet.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området. Vi förutsätter att du har god datorvana. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du är resultatinriktad och har goda ledaregenskaper. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet. Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Linjemontage

Linjemontage startades 1993 i Grästorp och har sedan dess blivit ledande inom kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Idag är vi ca 200 medarbetare utspridda på 17 platser i Sverige och ett i Norge. På så sätt finns vi alltid nära våra kunder, och kan snabbt vara på plats för att stötta dem i deras arbete.

Företaget ägs till 85% av indiska Kalpataru, vilket har gett oss tillgång till egen ståltillverkning och ytterligare ekonomisk tyngd och trygghet.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 augusti 2022 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: ”Helsingborg/Malmö”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval kan ske löpande. Har du frågor om tjänsten kontaktar du projekt- & anbudschef Pontus Petersson, se nedan.

Kontaktperson

Pontus Petersson
Projekt- och Anbudschef Kraftanläggningar
pontus.petersson@linjemontage.se
Tel. 070-221 50 75

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!