Mark- och betongansvarig projektledare

Har du god erfarenhet av mark- och betongarbeten och vill ta ett stort ansvar för det i våra projekt där vi bygger kraftledningar, och därmed bidra till Sveriges gröna omställning? Välkommen till ett härligt team som vill ta tillvara på din fulla potential.

Om affärsområdet

Linjemontages affärsområde Transmission & Distribution levererar distributionsanläggningar, luftledningar, kabelnät, nätstationer samt kraftledningar i intervallet 34-400kV. Våra kunder är oftast stora elbolag med egna distributionsanläggningar. I varje projekt strävar vi efter att arbeta med de bästa materialen på marknaden och med högsta tänkbara säkerhet för våra medarbetare. Allt för att kunna leverera hållbara lösningar som garanterar att energin kan fortsätta strömma ut i samhället under många år framöver.

Med rum för utveckling

Vårt arbete är ett hantverk som kräver ständig upplärning. Därför satsar vi bland annat på löpande kompetensutbildning och fadderskap. Hos Linjemontage får alla bidra med sina kunskaper och idéer, och samtidigt ta del av andras. En ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärd. För dig som ny medarbetare innebär det att du får arbeta med några av branschens skarpaste hjärnor, utbyta erfarenheter och kompetenser, för att tillsammans driva er egen, Linjemontages och branschens utveckling framåt.

Vad erbjuder vi

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Vi värnar våra anställdas trivsel, att alla känner sig sedda och hörda, samt den familjära känslan. Hos oss är alla lika viktiga – oavsett roll och befattning. Det innebär bland annat att vi delar vinsten lika när det går bra. Självklart har vi kollektivavtal och för tjänstemän följer vi Branschavtal Energi. Vidare erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, tipspeng vid hjälp att rekrytera nya medarbetare, sjukvårdsförsäkring, avsättning till tjänstepension, förmånsbil för vissa tjänster, möjlighet till hemarbete del av din arbetstid om du så önskar och arbetet så tillåter, med mera.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar kraftledningar och kabelarbeten till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400 kV. Projekten är normalt utförandeentreprenader men det förekommer även totalentreprenader där vi även ansvarar för konstruktionen. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar oftast med underentreprenörer för mark och betong.

Som mark- och betongansvarig agerar du som delprojektledare i våra komplexa leveransprojekt. Som delprojektledare har du det tekniska och ekonomiska ansvaret för våra mark- och betongentreprenader i våra anbud och projekt. Du har också ansvaret för våra rutiner och processer inom området och stöttar våra projektledare i olika omfattning beroende på omfattning och komplexiteten i projekten. Du samarbetar med projektledare inom projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi. Du kommer också att resa till våra siter för att säkerställa arbetsmiljö, framdrift och lösa frågeställningar som uppstår för att bidra till att projekten genomförs i tid.

Utbildning och erfarenhet

Du har för tjänsten relevant utbildning inom anläggning, byggteknik eller motsvarande kompetens samt betong klass 1. Du har erfarenhet av att jobba som projektledare eller projekteringsledare inom anläggning, mark och/eller byggprojekt. Det är också meriterande med erfarenhet som beställare av entreprenader samt kunskap inom entreprenadjuridik.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet. Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Vi tror att du bor i området kring Sundsvall, Västerås eller Karlstad men även andra delar av Sverige kan vara aktuella.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Linjemontage

Linjemontage startades 1993 i Grästorp och har sedan dess blivit ledande inom kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Idag är vi ca 200 medarbetare utspridda på 17 platser i Sverige och ett i Norge. På så sätt finns vi alltid nära våra kunder, och kan snabbt vara på plats för att stötta dem i deras arbete.

Företaget ägs till 85% av indiska Kalpataru, vilket har gett oss tillgång till egen ståltillverkning och ytterligare ekonomisk tyngd och trygghet.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 augusti 2022 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk ansökan: ”Mark-betong projektledare”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval kan ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Eriksson, se nedan.

Kontaktpersoner

Håkan Eriksson
Affärsområdeschef Transmission
hakan.eriksson@linjemontage.se
tel. 070-745 07 08

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!