Ledande montörer & montörer

Vi söker dig som arbetar som montör inom transmission och lokalnät. Det är dags att bidra till att elkraftsnätet i Sverige klarar av omställningen till förnybar energiförsörjning så vi uppmuntrar dig och dina arbetskamrater att söka till oss. Då våra kunder visar fortsatt stort förtroende för oss behöver vi bli fler.

På Linjemontage bygger vi ut och tar hand om det svenska elnätet för att möta det ökade energibehovet. Vi kan leverera hela kedjan från kraftstationer, luftledningar, kabelnät och serviceavtal. Vi utför arbeten i spänningsintervallet 0,4 – 400 kV och våra kunder är nätägare. offentlig förvaltning och industri. Nu ställer Sverige om till en fossilfri framtid, att arbeta på Linjemontage är därför att driva på den gröna omställningen av deras energiförsörjning. Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du reser under veckorna och din bostadsort spelar därför mindre roll.

Med rum för din utveckling

Ditt arbete är ett hantverk som kräver ständig upplärning. Därför satsar vi bland annat på löpande kompetensutbildning och fadderskap. Hos Linjemontage får alla bidra med sina kunskaper och idéer, och samtidigt ta del av andras. En ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärd. För dig som ny medarbetare innebär det att du får arbeta med några av branschens skarpaste hjärnor, utbyta erfarenheter och kompetenser, för att tillsammans driva er egen, Linjemontages och branschens utveckling framåt.

Vad erbjuder vi dig

En trygg arbetsmiljö och säkerhet för våra anställda har högsta prioritet. Vi värnar våra anställdas trivsel, att alla känner sig sedda och hörda, samt den familjära känslan. Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Hos oss är alla lika viktiga – oavsett roll och befattning. Det innebär bland annat att vi delar vinsten lika när det går bra. Självklart har vi kollektivavtal och för våra elmontörer följer vi Kraftverksavtalet. Vidare erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, tipspeng vid hjälp att rekrytera nya medarbetare, sjukvårdsförsäkring, avsättning till pension, funktionella arbetskläder och hög standard på tjänstebilar och verktyg, med mera.

Utbildning och erfarenhet

För arbete som ledande montör ser vi gärna minst 5 års erfarenhet från liknande arbeten. Det är meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet transmission/lokalnät samt att du har dokumenterad utbildning inom ESA-14, BAS-U, HLR och Heta arbeten.

För arbete som montör ser vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet inom yrket.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.
Det är ett krav att du har körkort med lägst B behörighet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Linjemontage

Linjemontage startades 1993 i Grästorp och har sedan dess blivit ledande inom kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Idag är vi ca 200 medarbetare utspridda på 17 platser i Sverige och ett i Norge. På så sätt finns vi alltid nära våra kunder och kan snabbt vara på plats för att stötta dem i deras arbete.

Företaget ägs till 85% av indiska Kalpataru, vilket har gett oss tillgång till egen ståltillverkning och ytterligare ekonomisk tyngd och trygghet.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 augusti 2022 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan med: “Ledande montör/montör” Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval sker löpande. Har du frågor kontaktar du Jan Johnsson, se nedan.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Jan Johnsson
Montagechef
jan.johnsson@linjemontage.se
Tel: 070-688 28 77

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!