KMA-ansvarig Transmission & Distribution

Vill du utvecklas tillsammans i Linjemontage satsning inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö? Söker du en spännande utmaning där din kunskap och skicklighet kommer att spela en avgörande roll? Linjemontage – en ledande aktör inom kraftförsörjningslösningar – söker nu en KMA-ansvarig för att stärka och utveckla vårt affärsområde inom luftledningar och kabelnät upp till 400kV.

Arbetsbeskrivning

Som KMA-ansvarig för Linjemontage affärsområde Transmission & Distribution har du en nyckelroll i våra projekt. Vi behöver dig som har senior kompetens och erfarenhet inom området. I samarbete med projektledare, platschefer, montörer och underentreprenörer är du med och skapar säkra arbetsplatser och anläggningar med högsta kvalitet till våra kunder. I rollen har du goda möjligheter att styra din planering och forma din tjänst på det sätt som du ser gör bäst nytta i företaget. Du har frihet under ansvar och har mandat att ta de beslut som krävs för att lyckas i din roll som KMA-ansvarig. Du arbetar med fokus på affärsområdets projekt och har projektchefen som din närmaste chef, men ingår även i Linjemontage KMA-team som arbetar med utveckling inom hela företaget.

Utbildning och erfarenhet

  • Högskoleutbildning och/eller senior erfarenhet av KMA-arbete inom bygg- och anläggningsprojekt
  • Hög kunskapsnivå om svensk arbetsmiljö- och miljölagstiftning
  • Grundläggande kunskaper om ISO 9001, 14001 och 45001
  • Grundläggande kunskaper om elsäkerhetslagstiftning och ESA
  • God vana att arbeta för kunder med högt ställda krav och förväntningar

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill utmanas och utveckla Linjemontage tillsammans med oss. Du har god analytisk förmåga och kompetens att lösa komplexa utmaningar. Du har förmåga att se helheten såväl som detaljerna. Du trivs att arbeta på olika nivåer i företaget och har god förmåga att bygga relationer med medarbetare, kunder och underentreprenörer. Vi söker dig som trivs i en dynamisk miljö, har goda ledaregenskaper och är affärsorienterad. Vi söker dig som är produktiv, vågar ta initiativ och som vill utvecklas.

Vårt mål: Bästa arbetsgivaren i branschen


Linjemontage har sedan starten 1993 etablerat sig som en pålitlig leverantör inom kraftförsörjning. Vi är stolta över att alltid hålla en hög nivå i våra projekt när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Med över 220 medarbetare och kontor på 20 platser i Sverige och Norge är vi nära våra kunder och kan erbjuda våra medarbetare en arbetsplats över ett stort geografiskt område. Vi är en trygg och pålitlig arbetsgivare för våra medarbetare. Sök till oss!


Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 december 2023 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan: ”KMA-ansvarig Transmission”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval kan ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Garnemark, se nedan.

Kontaktperson

KMA-chef
Jonas Garnemark
jonas.garnemark@linjemontage.se
073-093 55 02

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!