Industrin satsar! Vi också!

Vi vill bli fler inom Industri och Service! Vi vet alla om den gröna omställningen som ska ske inom Sveriges industri framöver. Vi kommer vara en del av den, vill du också vara det?

Vi på Linjemontage satsar hårt mot att bli den självklara partnern för svensk industris gröna satsning. Genom att vara en helhetslösning under utförandefasen hjälper vi våra kunder att få en högspänningsinfrastruktur som är framtidssäkrad och pålitlig.

Vi har under de senaste åren vuxit och är idag en organisation med hög kompetens inom alla discipliner. Vi söker dig som vill ha möjlighet till en bred eller nischad roll mot våra industrikunder. Vi har idag ett starkt team men vi vill bli fler framför allt på orterna Luleå, Skellefteå, Mölndal och Västerås.

Vill du vara med och hjälpa flera av Sveriges Industrier i deras framtida satsningar men samtidigt vara på ett företag där du spelar roll och ses som en viktig kugge i teamet ska du söka dig till oss.

För drifttagning/elkonstruktion och andra discipliner inom teknik kontakta

Alfred Andersson
alfred.andersson@linjemontage.se
0739821849

För projektledning, teknisk så väl som entreprenadbaserad kontakta:

Johan Nordekvist
johan.nordekvist@linjemontage.se
0704102476

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!