Elsäkerhetsansvarig

Vill du utvecklas tillsammans i Linjemontage satsning inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö? Söker du en spännande utmaning där din kunskap och skicklighet kommer att spela en avgörande roll? Linjemontage – en ledande aktör inom kraftförsörjningslösningar – söker nu en Elsäkerhetsansvarig för att stärka och utveckla vårt arbete med elsäkerhet inom hela företaget.

Arbetsbeskrivning

Som Elsäkerhetsansvarig på Linjemontage driver du utvecklingen av elsäkerhetsarbetet på alla nivåer i företaget. Vi behöver dig som kan bidra med senior kompetens/erfarenhet och vill vara med och utveckla säkerhetskultur, metoder och arbetssätt inom såväl Linjemontage som i branschen. I din roll kommer du driva vår Elsäkerhetsgrupp, arbeta centralt med utveckling av processer och arbetssätt, utbilda vår personal inom elsäkerhet, arbeta ute i fält med information och uppföljning, samt bidra med rådgivning inom såväl projektspecifika frågor som centrala frågor. Du ingår i Linjemontage KMA-organisation och arbetar med arbetsmiljö-/säkerhetsfrågor med största fokus på elsäkerhet.

Utbildning och erfarenhet

  • Högskoleutbildning inom Elkraft och/eller senior kompetens och erfarenhet inom Elsäkerhetsarbete
  • Hög kunskapsnivå inom elsäkerhetslagstiftning och ESA
  • Erfarenhet av utbildning inom elsäkerhet
  • Hög kunskapsnivå om svensk arbetsmiljölagstiftning

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill utveckla Linjemontage elsäkerhetsarbete tillsammans med all vår personal. Du drivs av att uppnå noll elolyckor i branschen och är redo att utmana nuvarande metoder och arbetssätt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare och underentreprenörer. Du har bred kunskap om hur anläggningar är utformade och vilka risker det innebär att arbeta med byggnation av elkraftssystem. Du är intresserad av att jobba inom alla nivåer i branschen och företaget för att åstadkomma verklig förbättring hela vägen från riktlinjer till säkerhetskulturen ute i våra projekt.
Vi söker dig som är produktiv, vågar ta initiativ och som vill utvecklas.

Vårt mål: Bästa arbetsgivaren i branschen

Linjemontage har sedan starten 1993 etablerat sig som en pålitlig leverantör inom kraftförsörjning. Vi är stolta över att alltid hålla en hög nivå i våra projekt när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Med över 220 medarbetare och kontor på 20 platser i Sverige och Norge är vi nära våra kunder och kan erbjuda våra medarbetare en arbetsplats över ett stort geografiskt område. Vi är en trygg och pålitlig arbetsgivare för våra medarbetare. Sök till oss!

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 december 2023 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan: ”Elsäkerhetsansvarig”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval kan ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Garnemark, se nedan.

Kontaktperson

KMA-chef
Jonas Garnemark
jonas.garnemark@linjemontage.se
073-093 55 02

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!