Elkraftsingenjörer till Sundsvall

Sveriges elnät byggs ut i snabb takt för att möta krav på ökad överföringskapacitet. Anslut till Linjemontage och bidra till omställningen. Linjemontage är redo att göra jobbet, är du?

Nu söker vi fler nya medarbetare till vårt kontor i Sundsvall inom affärsområdet kraftanläggningar. Tillsammans levererar vi kraftförsörjningslösningar till nät- och produktionsbolag. Vi bygger nya stationer och ledningar, renoverar redan existerande, samt utför installation, service och underhåll av anläggningar och tillhörande system. Hos oss tar du plats i ett lag med hög kompetens och mångårig erfarenhet, där du får bidra med dina kvaliteter och utvecklas tillsammans med företaget.

Vi söker dig som är utbildad elkraftsingenjör och som kan arbeta inom följande tjänster, men vi ser även att du kan ta en kombinerad roll. Vi erbjuder en bred variation av arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter med våra olika roller och projekt. På Linjemontage vill vi se dig växa och uppnå din fulla potential.

  • Projektledare
  • Mekkonstruktör
  • Elkonstruktör
  • Flertalet montageledare och montörer
  • Drifttagningsledare, drifttagare och reläskyddstekniker

Om Linjemontage

Linjemontage grundades 1993 i Grästorp och har sedan dess blivit ledande inom kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Vi har haft en stark tillväxt och idag är vi omkring 200 medarbetare bestående av både seniora specialister och hungriga talanger. Vi är utspridda på 17 kontor i Sverige och ett i Norge. På så sätt finns vi alltid nära våra kunder, och kan snabbt vara på plats för att stötta dem i deras arbete.

Företaget ägs till 85% av indiska Kalpataru, vilket har gett oss tillgång till egen ståltillverkning och ytterligare ekonomisk tyngd och trygghet.

Tillsättning av tjänsterna sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan! Ansökan skickas till rekrytering@linjemontage.se, märk mejlet med ”Elkraftsingenjör Sundsvall”. Berätta om vilken roll som intresserar dig och bifoga CV och personligt brev. Vid frågor om respektive tjänst kontakta HR-ansvarig Elenore Röing, elenore.roing@linjemontage.se eller 079-060 55 18.

Välkommen med din ansökan!

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!