Arbetsmiljöingenjör

Vill du utvecklas tillsammans i Linjemontage satsning inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö? Söker du en spännande utmaning där din kunskap och skicklighet kommer att spela en avgörande roll? Linjemontage – en ledande aktör inom kraftförsörjningslösningar – söker nu en Arbetsmiljöingenjör för att stärka och utveckla vårt arbete med arbetsmiljö och säkerhet inom hela företaget.

Arbetsbeskrivning

Som Arbetsmiljöingenjör på Linjemontage ingår du i den centrala KMA-organisationen och arbetar med utveckling av systematiskt arbetsmiljöarbete inom hela företaget. Linjemontage är en heltäckande leverantör från projektering till färdig anläggning vilket ställer höga krav på integration av arbetsmiljöfrågor inom samtliga processer. Vi har totalt över 220 medarbetare varav ca160 på våra 20 kontor i Sverige och Norge och ca 60 medarbetare ute i varierande projekt, samt att vi arbetar tillsammans med många underentreprenörer. Det ger dig möjlighet att arbeta med utveckling av arbetsmiljöarbete inom många olika typer av arbetsplatser. I din roll kommer du både arbeta centralt med utveckling av Linjemontage processer och arbetssätt, samt att stödja hela verksamheten med sakfrågor och projektspecifika insatser. Du kan genomföra och upprätta riskbedömningar och arbetsberedningar, eller ta rollen som Arbetsmiljöansvarig i ett eller flera projekt. En viktig del i din roll är att ha ett stort fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetets effekt på våra arbetsplatser ute i fält, vilket innebär att du besöker alla sorters projekt med fokus på utveckling av säkerhetskultur, dialog med medarbetare, sprida information och följa upp efterlevnad av rutiner, lagkrav och kunders krav.

Utbildning och erfarenhet

  • Arbetsmiljöingenjör och/eller senior kompetens och erfarenhet inom arbetsmiljö
  • Hög kunskapsnivå om svensk arbetsmiljölagstiftning
  • Branschspecifik kunskap om bygg- och anläggningsarbete, BAS-P BAS-U, mast- och stolparbete, kemiska arbetsmiljörisker och elsäkerhetsarbete
  • Kunskap och erfarenhet av ISO 45001

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill utveckla Linjemontage arbetsmiljöarbete tillsammans med all vår personal. Du drivs av att uppnå noll olyckor och är redo att utmana nuvarande metoder och arbetssätt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare och underentreprenörer. Du har kunskap om hur elanläggningar är utformade och vilka risker det innebär att arbeta med byggnation av elkraftssystem. Du är intresserad av att jobba inom alla nivåer i branschen och företaget för att åstadkomma verklig förbättring hela vägen från riktlinjer till säkerhetskulturen ute i våra projekt.
Vi söker dig som är produktiv, vågar ta initiativ och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårt mål: bästa arbetsgivaren i branschen


Linjemontage har sedan starten 1993 etablerat sig som en pålitlig leverantör inom kraftförsörjning. Vi är stolta över att alltid hålla en hög nivå i våra projekt när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Med över 220 medarbetare och kontor på 20 platser i Sverige och Norge är vi nära våra kunder och kan erbjuda våra medarbetare en arbetsplats över ett stort geografiskt område. Vi är en trygg och pålitlig arbetsgivare för våra medarbetare. Sök till oss!

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 december 2023 genom att mejla din ansökan, personligt brev och CV, till: rekrytering@linjemontage.se. Märk din ansökan: ”Arbetsmiljöingenjör”. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingarna snarast möjligt då urval kan ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Garnemark, se nedan.

Kontaktperson

KMA-chef
Jonas Garnemark
jonas.garnemark@linjemontage.se
073-093 55 02

Dela:

Hör av dig

Har du ett spännande projekt att berätta om? Eller behöver du komma i kontakt med ett av våra tjänsteområden? Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor och vem du som kund, partner eller leverantör kan vända dig till. Vi ser fram emot att träffas!