Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av projektledare och anbudsansvariga för ställverksanläggningar 0,4-400 kV. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som projektledare har du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvar för de leveransprojekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi.
Som anbudsansvarig driver och ansvarar du för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.
Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Placeringsort: Luleå

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage i Grästorp AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Johan Sundström
johan.sundstrom@linjemontage.se
Tel. 070-280 70 11

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll. Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.