I tjänsten kommer du att bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

I rollen som Projektcontroller kommer du att arbeta tillsammans med projektteamen inom alla tre affärsområden, Transmission, Kraft och Service, och rapportera till affärsområdescheferna och ekonomichefen. I tjänsten ingår ansvar för kommersiella och finansiella områden samt att stödja tekniska projektledare i utförandet av olika projekt.

Utmaningen

I rollen som Projektcontroller kommer du att hantera projekten ur ett kommersiellt och finansiellt perspektiv genom hela projektens livslängd. Detta innefattar projektuppföljning, försäkringar, valuta samt kassaflödesanalys. Dessutom kommer du att ansvara för att gällande regelverk och riktlinjer på det kommersiella området efterföljs inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?
Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi. Det är viktigt att du också har en flerårig praktisk erfarenhet som projektcontroller, där du jobbat tätt med projektledare i leveransprojekt, gärna i energisektorn. Din praktiska erfarenhet kan ersätta kravet på akademiska meriter.

Som projektcontroller måste du vara prestigelös, då arbetsuppgifterna består av både komplexa och mindre komplexa uppgifter. Du måste kunna jobba självständigt, driva egna frågor samtidigt som du skall fungera bra i team. Du skall ha god samarbetsförmåga samtidigt som du behöver ha ”skinn” på näsan.

Som person är du en strukturerad, analytisk och kundorienterad lagspelare med förmåga att hantera flera parallella uppgifter, och ändå bibehålla ett strategiskt fokus.

Placeringsorten är i Grästorp eller i Mölndal.  Tjänsten är en tillsvidareanställning.

ANSÖKAN

Tveka inte – skicka in din ansökan idag

Kontaktperson
Sofia Backström
073-523 65 12
sofia.backstrom@linjemontage.se

Vi vill ha din ansökan senast 2020-08-28

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.