Nu söker Linjemontage fler ansvarstagande projektledare till vårt team. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som projektledare är du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvarig för de leveransprojekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi.

I tjänsten ingår även anbudsarbete där du kommer att driva och ansvara för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området byggnation ledningar alternativt bygg/anläggningsarbeten samt god datorvana förutsätts.

Erfarenhet inom byggbranschen och i synnerhet inom markarbeten är meriterande.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.
Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att leda och arbeta i team.

ANSÖKAN

Din ansökan, personligt brev och meritförteckning, skickas senast den 31 oktober 2020 via e-post till kontaktpersonen nedan. Välkommen med din ansökan!

Vi genomför intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande.

Kontaktperson

Håkan Eriksson – Affärsområdeschef – Transmission
hakan.eriksson@linjemontage.se
Tel. 070-745 07 08

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Ladda ner PDF

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.