Nu söker Linjemontage en produktansvarig för vår satsning inom lågspänningskompensering och utvecklingen av filterskåp / kondensatorbatterier. Hos oss erbjuds du möjlighet till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt. 

ARBETSUPPGIFTER 

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.  

Som produktansvarig har du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvar för vår produktion och försäljning. Du är ansvarig för inköps- och montageprocessen med styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa produktionens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi.  

Produkterna kommer användas både i interna leveransprojekt men även säljas till övriga entreprenörer och slutanvändare primärt i Sverige och Norge. I rollen ingår även ansvar för den externa försäljningen både genom uppsökande av nya kunder samt anbudsarbete och teknisk klarering av ordrar. 

UTBILDNING OCH ERFARENHET 

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Du har omfattande kunskap inom elkvalitet och kompensering. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. 

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet. 

Tjänsten kräver att du behärskar såväl svenska som engelska då flertalet leverantörer är internationella. 

Vi är verksamma i hela Sverige och Norge vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna. 

Placeringsort: Enligt avtal 

ANSÖKAN 

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress: 

Linjemontage ABBox 134467 22 Grästorp 

Kontaktperson 

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post. 

Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 070-244 55 44 

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.