Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av montageledare och montörer. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med projektledare planera och utföra montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av transmission ledningar inom spänningsområdet 12-400 kV.

Linjemontage är verksamma hela Sverige vilket kan innebära att du ligger ute under veckorna. Din bostadsort spelar därmed mindre roll.

Linjemontage tillämpar Energiföretagens Arbetsgivarförenings Kraftverksavtal. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Utbildning och erfarenhet
Grundläggande kunskaper inom el
– Du har körkort med lägst B behörighet
– Gärna minst 6 års erfarenhet från likande arbete i roll som ledande montör
– En viss datavana erfordras
– För denna tjänst är det en merit om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet Transmission samt att du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, Bas P/U, Lift, Nedtagning av nödställd, arbete på väg, HLR och Heta arbeten
– Tjänsten passar lika bra för män som för kvinnor
– Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen.

Kontaktperson

Jan Johnsson – Montagechef – Transmission
jan.johnsson@linjemontage.se
0706- 88 28 77

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll. Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade. Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.