Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av konstruktörer. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som mekanisk konstruktör av För ställverksanläggningar 0,4-400 kV arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. ställverk, transformatorer och installationsfrågor. Arbetet kommer att ske både i projekt och anbud.

Tjänsten utgår från vårt nya regionkontor i Luleå.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage i Grästorp AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Robin Gelius
robin.gelius@linjemontage.se
Tel. 070-392 90 03

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll. Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.