fbpx

Linjemontage kraftanläggningar

Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av konstruktörer. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

 

ARBETSUPPGIFTER

 

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som mekanisk konstruktör för ställverksanläggningar 0,4-400 kV arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. ställverk. Arbetet kommer att ske både i projekt och anbud.

Placeringsort efter överenskommelse.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 15 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage i Grästorp AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Robin Gelius
robin.gelius@linjemontage.se
Tel. 070-392 90 03

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.