fbpx
Lediga tjänsterservice

Linjemontage söker en Elkonstruktör till Affärsområdet Industri/Service

By april 12, 2021maj 4th, 2021No Comments

Inom affärsområdet arbetar vi med kunder inom industri, offentlig förvaltning samt militära anläggningar. Vi utför allt från kompletta ställverksleveranser till ombyggnader och moderniseringar. Vi är även stora på leverans av tjänster inom service och underhåll, byten av reläskydd, brytare och andra apparater. Inom kommunikation arbetar vi med allt från SCADA-system till RTU/PLC i anläggningarna. Även elkvalitet är ett prioriterat område där vi gör allt från analys till leverans och installation av kompenseringsanläggningar såsom filter och kondensatorbatterier. 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Som elkonstruktör inom Industri & Service ansvarar du bland annat för teknikfrågor, leverantörs-kontakter, installationsfrågor och konstruktion av transformatorstationer eller fördelningsställverk bestående av bland annat kontrollskåp, ställverk, transformatorer och reläskydd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från CAD-programmet Elmaster där vi tar fram styrdokument som enlinjescheman och reläblockscheman men även detaljdokument som kretsscheman och förbindningstabeller. Både för egenproducerad utrustning liksom kabellistor och parttabeller för hela anläggningen. Du medverkar aktivt i planering och val av tekniska lösningar i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, Mek.-konstruktörer, drifttagare, vår montageledare och även våra leverantörer.  

Inom affärsområdet Industri & Service arbetar vi med både nya och gamla installationer. En av våra styrkor är att anpassa ny utrustning till befintlig anläggning. Detta då våra kunder finns både som nätägare och industriverksamhet, ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet från dem båda. 

UTBILDNING OCH ERFARENHET 

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Du är drivande, noggrann, strukturerad samt trivs med att arbeta i team.  

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 

Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom elkonstruktion och vill fortsätta din resa inom kraft hos oss på Linjemontage. Då vi jobbar i team kommer vi lägga stor vikt på att du fungerar i gruppen. 

ANSTÄLLNINGEN 

Heltid
Placering: Se hemsida för existerande kontor
Chef: Alfred Andersson
Tillträde enligt överenskommelse 

ANSÖKAN

Din ansökan, personligt brev och meritförteckning, skickas senast den 30 april 2021 via e-post till kontaktpersonen nedan. För fler frågor angående tjänsten samt förtydliganden kontakta rekryterande chef. 

Välkommen med din ansökan!  

Kontaktperson

Alfred Andersson
Alfred.andersson@linjemontage.se
Tel. 073-982 18 49 

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Länk till utskrivbar PDF

 Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.