fbpx
Lediga tjänsterservice

Linjemontage söker en drifttagare till Affärsområdet Industri/Service

By april 12, 2021maj 4th, 2021No Comments

Linjemontage Industri och Service

Inom affärsområdet arbetar vi med kunder inom industri, offentlig förvaltning samt militära anläggningar. Vi utför allt från kompletta ställverksleveranser till ombyggnader och moderniseringar. Vi är även stora på leverans av tjänster inom service och underhåll, byten av reläskydd, brytare och andra apparater. Inom kommunikation arbetar vi med allt från SCADA-system till RTU/PLC i anläggningarna. Även elkvalitet är ett prioriterat område där vi gör allt från analys till leverans och installation av kompenseringsanläggningar såsom filter och kondensatorbatterier. 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Som drifttagare arbetar du med att säkerställa att våra konstruerade ställverksanläggningar fungerar så som de ska. Du medverkar aktivt i planering, framtagning av egenkontroller samt provplaner i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, Mek.- och El-konstruktörer, vår Montageledare och även underentreprenörer. Huvuddelen av arbetstiden sker ute på våra anläggningsplatser vilket innebär att du måste trivas med att vara på resande fot under veckorna. Denna roll går även att kombinera med elkonstruktion men vi söker någon som mestadels vill ut på våra anläggningar.  

UTBILDNING OCH ERFARENHET 

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, bekväm i nya situationer och trivs med att arbeta i team.  

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet. 

PERSONLIGA EGENSKAPER  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör med fördel gilla att resa i vårt avlånga land samt kunna hantera att arbeta på olika platser.  

ANSTÄLLNINGEN 

Heltid
Placering: Se hemsida för existerande kontor
Chef: Alfred Andersson
Tillträde enligt överenskommelse 

Ansökan

Din ansökan, personligt brev och meritförteckning, skickas senast den 31 maj 2021 via e-post till kontaktpersonen nedan. För fler frågor angående tjänsten samt förtydliganden kontakta rekryterande chef.

Kontaktperson

Alfred Andersson
Alfred.andersson@linjemontage.se
Tel. 073-982 18 49

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.