fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar

Vårt uppdrag är att leverera driftsäkra kraftanläggningar som uppfyller gällande krav från marknaden. Målet är att vara en kostnadseffektiv och leveranssäker entreprenör som samtidigt jobbar med ständiga förbättringar. Inom ramen för alla våra uppdrag erhåller vi tjänster som planering, konstruktion, projektledning samt upphandling av entreprenader och produktion.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat, våra leverantörer finns på en internationell marknad och våra kunder finns i huvudsak i Sverige.

Som elkonstruktör ansvarar du bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. kontrollskåp, ställverk, transformatorer, reläskydd och installationsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elMaster Enterprise. Om du även vill medverka vid drifttagning eller arbeta viss del av din arbetstid som drifttagare så är det möjligt. 

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området. Vi förutsätter att du har god datorvana.
Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Placeringsort kan vara på någon av orterna Luleå, Skellefteå eller Sundsvall. Andra alternativa placeringsorter kan eventuellt vara möjliga.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Skicka dina handlingar till kontaktpersonerna nedan.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Tommy Alkefjärd
tommy.alkefjard@linjemontage.se
Tel. 070-257 99 70

och

Mats Lind
mats.lind@linjemontage.se
Tel. 070 2981788

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.