Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av Elkonstruktörer och/eller drifttagare. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar projektorienterat, våra leverantörer finns på en internationell marknad och våra kunder finns i huvudsak i Sverige.

Som elkonstruktör ansvarar du bl.a. för teknikfrågor, leverantörs-kontakter, installationsfrågor och konstruktion av transformatorstationer bestående av bl.a. kontrollskåp, ställverk, transformatorer och reläskydd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från CAD-programmet Elmaster. Du medverkar aktivt i planering, val av tekniska lösningar i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, Mek.- konstruktörer, drifttagare, vår Montageledare och även våra leverantörer.

Som Drifttagare arbetar du med att säkerställa att våra konstruerade ställverksanläggningar fungerar så som de ska. Du medverkar aktivt i planering, framtagning av egenkontroller samt provplaner i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, Mek.- och El-konstruktörer, vår Montageledare och även underentreprenörer. Huvuddelen av arbetstiden sker ute på våra anläggningsplatser vilket innebär att du måste trivas med att vara på resande fot under veckorna.

Det är även möjligt att kombinera dessa tjänster i en roll.

Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts.
Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Placeringsort ser vi gärna Luleå men kan även vara något av orterna Grästorp, Karlstad, Laholm, Luleå, Mölndal, Ronneby, Stenungssund, Sundsvall eller Västerås. Andra alternativa placeringsorter kan vara möjliga.

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

att: Tommy Alkefjärd
Linjemontage i Grästorp AB,
Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktpersoner
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Tommy Alkefjärd
tommy.alkefjard@linjemontage.se
Tel. 070-257 99 70

eller

Mats Lind
mats.lind@linjemontage.se
Tel. 070 2981788

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll. Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.