fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar

Vårt uppdrag är att leverera driftsäkra kraftanläggningar som uppfyller gällande krav från marknaden. Målet är att vara en kostnadseffektiv och leveranssäker entreprenör som samtidigt jobbar med ständiga förbättringar. Inom ramen för alla våra uppdrag erhåller vi tjänster som planering, konstruktion, projektledning samt upphandling av entreprenader och produktion.

Vårt arbete är ett hantverk som kräver upplärning och erfarenhet, vi är helt beroende av kompetensen och samarbetet mellan all vår personal om vi ska lyckas bra i våra affärer. Därför satsar vi på löpande kompetensutbildning och fadderskap.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar transformatorstationer till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400 kV. Projekten är normalt totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, leverans, mark, bygg, montage samt idrifttagning till färdig anläggning. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar med egna resurser inom alla funktionsområden.

Som byggprojektledare har du tekniskt och ekonomiskt delansvar för våra mark och bygg underleverantörer i våra projekt. Du samarbetar med projektledare med projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi. Du kommer också att resa till våra siter för att säkerställa arbetsmiljö, framdrift och lösa frågeställningar som uppstår för att bidra till att projekten genomförs i tid. Du ansvarar för att våra rutiner inom mark och byggtekniska frågor är tydliga och effektiva.

Utbildning och erfarenhet
Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning inom byggteknik eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av att jobba som projektledare, byggledare eller projekteringsledare i byggprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som beställare inom totalentreprenader samt kunskap inom entreprenadjuridik.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Placeringsort: Sundsvall, Västerås eller Karlstad

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Skicka dina handlingar till kontaktpersonerna nedan.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Pontus Petersson
pontus.petersson@linjemontage.se

Tel. 070-221 50 75

och

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.