Linjemontage Service Nordic AB söker en brytartekniker.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som brytartekniker arbetar du självständigt och ansvarar bland annat för teknikfrågor, kontakter med kunder och leverantörer m.m.

Du kommer utföra bland annat påfyllnad av SF6-gas, justering av samt kontroll / provning av brytare. Vi använder oss av instrument från ELCON (SA10) med programvara BTS11 och gashanteringsutrustning från DILO.

I dagsläget arbetar vi primärt med Linjemontage interna leveransprojekt (nästan uteslutande 145 kV brytare) men planen är att öka den externa försäljningen av dessa tjänster både med nya brytare samt provning och revisioner av befintliga på alla spänningsnivåer.

Utbildning och erfarenhet

Du har helst flerårig erfarenhet inom området samt god datavana förutsätts. Meriterande är certifikat för hantering av SF6-gas, förmåga att läsa och tolka kretsschema och om du tidigare utfört brytarrevisioner.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten innebär resor och kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Placeringsort: Efter överenskommelse

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 29 februari via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage Service Nordic AB, Box 134, 467 22 Grästorp

Kontaktperson

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 0702-44 55 44

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 160 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Norrköping, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.