fbpx

Linjemontage Industri och Service

Inom affärsområdet arbetar vi med kunder inom industri, offentlig förvaltning samt militära anläggningar. Vi utför allt från kompletta ställverksleveranser till ombyggnader och moderniseringar. Vi är även stora på leverans av tjänster inom service och underhåll, byten av reläskydd, brytare och andra apparater. Inom kommunikation arbetar vi med allt från SCADA-system till RTU/PLC i anläggningarna. Även elkvalitet är ett prioriterat område där vi gör allt från analys till leverans och installation av kompenseringsanläggningar såsom filter och kondensatorbatterier. 

 

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du främst arbeta med våra industrikunder med såväl entreprenader som tjänsteleveranser. Vi arbetar projektorienterat och primärt inom spänningsnivåerna 0,4-145 kV. Projekten är ofta totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, mark, bygg, montage och idrifttagning till färdig anläggning. Inom företaget arbetar vi tätt ihop mellan yrkesgrupperna och har normalt egna resurser inom alla funktionsområden.

Tjänsten innefattar både rollen som projektledare och anbuds- / kundansvarig.

Som projektledare har du tekniskt samt ekonomiskt ansvar för de projekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektet avseende kvalitet, tid samt ekonomi. Du har också arbetsmiljöansvaret och agerar normalt som BAS-P i våra projekt.

Som anbuds- / kundansvarig driver och ansvarar du för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning. Du har ansvar för att våra anbud är konkurrenskraftiga och att kunden väljer oss utifrån det mest fördelaktiga anbudet.

Utbildning och erfarenhet

Du har minst teknisk gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet inom området.

Till ditt arbetssätt är du drivande, lyhörd och trivs med att arbeta i team. Du är resultatinriktad och har goda ledaregenskaper. Ett brett kontaktnät med både leverantörer och kunder är meriterande.

Det är ett krav att du har körkort med lägst B behörighet.

Tjänsten passar lika bra för kvinnor som för män.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Placeringsort är i första hand Karlstad.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 30 juni. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anders.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Affärsområdeschef Industri och Service
Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 070-244 55 44

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.