fbpx

Affärsområde Transmission

Vi levererar distributionsanläggningar, luftledningar, kabelnät och stationer samt kraftledningar upp till 400 kV. Transmission innebär oftast förstärkningar/nybyggnation av luftledningar i spänningsintervallet 36 kV- 400 kV. På spänningsnivån 36 kV – 220 kV utför vi även kabelförläggning inklusive skarvar och avslut. Gällande Lokalnätsdelen bygger vi i huvudsak kabelnät inom spänningsområdet 0,4 – 11 kV som ersätter befintliga uttjänta luftledningsnät.

Arbetsuppgifter

Som Platschef har du en central roll i våra projekt. Du ansvarar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

Rollen som Platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett nära samarbete med projektledaren och affärsområdeschefen.

En Platschef hos oss har ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker Dig som har erfarenhet av att arbeta som platschef tidigare och som trivs i den rollen. Du är en driven person som får andra att arbeta mot samma mål.

Det är ett krav att du har erfarenhet av AMA, AB och ABT. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa och sova borta en del under veckorna.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Skicka dina handlingar till kontaktpersonerna nedan.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Affärsområdeschef Transmission

Håkan Eriksson
hakan.eriksson@linjemontage.se

Tel. 070-745 07 08

 

HR-ansvarig

Elenore Röing
elenore.roing@linjemontage.se

Tel. 079-060 55 18

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.