fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar

Vårt uppdrag är att leverera driftsäkra kraftanläggningar som uppfyller gällande krav från marknaden. Målet är att vara en kostnadseffektiv och leveranssäker entreprenör som samtidigt jobbar med ständiga förbättringar. Inom ramen för alla våra uppdrag erhåller vi tjänster som planering, konstruktion, projektledning samt upphandling av entreprenader och produktion.

Nu söker vi fler medarbetare till vårt team av montageledare och montörer. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med projektledaren planera och utföra montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och ombyggnation av nätstationer och ställverksanläggningar inom spänningsområdet 0,4-400kV.

Linjemontage etablerade tidigare i år ett nytt regionkontor i Luleå som skall täcka behovet av personal vid projekt i norra Sverige. Du kommer att utgå ifrån hemmet och behöver därför inte bo i Luleå. Montörer för anställning i övriga Sverige kan också vara aktuellt.

Utbildning och erfarenhet

Du har grundläggande utbildning inom el och gärna minst 4 års erfarenhet av liknande arbete.

Det är meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet ställverksanläggningar samt om du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, HLR och Heta arbeten.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Det är ett krav att du har körkort med lägst B behörighet.

Tjänsten passar lika bra för kvinnor som för män.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari till Nicklas Spaanheden, mejladress finns nedan. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Vid ev. frågor är du välkommen att kontakta Nicklas eller Benny.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Montagechef Kraftanläggningar

Nicklas Spaanheden
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
Tel. 070-688 12 48

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.