fbpx

Affärsområde Transmission
Vi levererar distributionsanläggningar, luftledningar, kabelnät och stationer samt kraftledningar upp till 400 kV. Transmission innebär oftast förstärkningar/nybyggnation av luftledningar i spänningsintervallet 36 kV- 400 kV. På spänningsnivån 36 kV – 220 kV utför vi även kabelförläggning inklusive skarvar och avslut. Gällande Lokalnätsdelen bygger vi i huvudsak kabelnät inom spänningsområdet 0,4 – 11 kV som ersätter befintliga uttjänta luftledningsnät.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med projektledare planera och utföra montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av transmissionsledningar inom spänningsområdet 24-400 kV.

Linjemontage etablerade tidigare i år ett nytt regionkontor i Luleå som skall täcka behovet av personal vid projekt i norra Sverige. Du kommer att utgå ifrån hemmet och behöver därför inte bo i Luleå. Montageledare för anställning i övriga Sverige kan också vara aktuellt.

Utbildning och erfarenhet

Du har grundläggande utbildning inom el och gärna minst 6 års erfarenhet i rollen som montageledare.

Det är meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet Transmission samt att du har dokumenterad utbildning inom ESA-14, Bas P/U, Lift, Nedtagning av nödställd, arbete på väg, HLR och Heta arbeten.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att leda i team.

Det är ett krav att du har körkort med lägst B-behörighet.

En viss datorvana erfordras.

Behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten passar lika bra för kvinnor som för män.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari till Jan Johnson, mejladress finns nedan. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Vid ev. frågor är du välkommen att kontakta Jan eller Benny.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Montagechef Transmission
Jan Johnsson
jan.johnsson@linjemontage.se
Tel. 070-688 28 77

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.