fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar

Vårt uppdrag är att leverera driftsäkra kraftanläggningar som uppfyller gällande krav från marknaden. Målet är att vara en kostnadseffektiv och leveranssäker entreprenör som samtidigt jobbar med ständiga förbättringar. Inom ramen för alla våra uppdrag erhåller vi tjänster som planering, konstruktion, projektledning samt upphandling av entreprenader och produktion.

Vårt arbete är ett hantverk som kräver upplärning och erfarenhet, vi är helt beroende av kompetensen och samarbetet mellan all vår personal om vi ska lyckas bra i våra affärer. Därför satsar vi på löpande kompetensutbildning och fadderskap.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med projektledare och konstruktörer planerar och förbereder Du projekten. På site leder och utför Du montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av ställverksanläggningar inom spänningsområdet 0,4-400kV.

Linjemontage etablerade tidigare i år ett nytt regionkontor i Luleå som skall täcka behovet av personal vid projekt i norra Sverige. Du kommer att utgå ifrån hemmet och behöver därför inte bo i Luleå. Montageledare för anställning i övriga Sverige kan också vara aktuellt.

Utbildning och erfarenhet

Du har grundläggande utbildning inom el och gärna minst 6 års erfarenhet från liknande arbeten i en roll som ledande montör.

Det är meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet ställverksanläggningar samt att du har dokumenterad utbildning inom ESA-14, BAS-U, HLR och Heta arbeten.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Det är ett krav att du har körkort med lägst B behörighet.

God datorvana är önskvärt.

Tjänsten passar lika bra för kvinnor som för män.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari till Nicklas Spaanheden, mejladress finns nedan. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Vid ev. frågor är du välkommen att kontakta Nicklas eller Benny.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Montagechef Kraftanläggningar

Nicklas Spaanheden
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
Tel. 070-688 12 48

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.