fbpx

Affärsområde Kraftanläggningar

Vårt uppdrag är att leverera driftsäkra kraftanläggningar som uppfyller gällande krav från marknaden. Målet är att vara en kostnadseffektiv och leveranssäker entreprenör som samtidigt jobbar med ständiga förbättringar. Inom ramen för alla våra uppdrag erhåller vi tjänster som planering, konstruktion, projektledning samt upphandling av entreprenader och produktion.

.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar transformatorstationer till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400kV. Projekten är normalt totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, leverans, mark, bygg, montage samt idrifttagning till färdig anläggning. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar med egna resurser inom alla funktionsområden.

Som dokumentansvarig har du det övergripande ansvaret för all dokumenthantering för affärsområdet. Du upprättar och underhåller våra rutiner inom dokumenthantering för att bidra till att projekten håller rätt kvalitet och spårbarhet för dokumentationen.

Du jobbar aktivt i projekten som stöd till projektledaren och övriga projektresurser för att bidra till att rätt dokument levereras i tid. Våra kunder jobbar i olika digitala dokumentationssystem som du behöver hålla dig uppdaterad kring och stötta övriga organisationen. 

Utbildning och erfarenhet

Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning. Du har erfarenhet av att jobba som dokumentationsansvarig i liknande projekt.

Du är en noggrann, ansvarstagande och strukturerad person med positiv energi, som är van att arbeta både självständigt och i team.

Placeringsort: Sundsvall, Västerås eller Karlstad. Andra placeringsorter kan eventuellt vara möjliga.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 17 januari. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Skicka dina handlingar till kontaktpersonerna nedan.

Välkommen med din ansökan!

 Kontaktpersoner

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Pontus Petersson
pontus.petersson@linjemontage.se
Tel. 070-221 50 75

och

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 180 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.