Linjemontage expanderar och söker därför:

MEKANISK KONSTRUKTÖR
För ställverksanläggningar 0,4-400 kV

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som mekanisk konstruktör arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. ställverk, transformatorer och installationsfrågor. Arbetet kommer att ske både i projekt och anbud.

Utbildning och erfarenhet
Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa några dagar per år i projekten och anbudsarbetet.

Placeringsort:  Efter överenskommelse på något av våra kontor i Sverige.

ANSÖKAN

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas 31 januari via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage i Grästorp AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson

Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Robin Gelius
robin.gelius@linjemontage.se
Tel. 070-392 90 03

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

 

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 150 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.