Nu söker Linjemontage fler medarbetare till vårt team av montageledare och montörer. Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med projektledaren planera och utföra montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och ombyggnation av nätstationer och ställverksanläggningar inom spänningsområdet 0,4-24kV.

Linjemontage har etablerat ett nytt regionkontor i Luleå som skall täcka behovet av personal vid projekt i norra Sverige. Du kommer att utgå ifrån hemmet och behöver därför inte bo i Luleå.

Linjemontage tillämpar Energiföretagens Arbetsgivarförenings Kraftverksavtal. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Utbildning och erfarenhet

Grundläggande utbildning inom el
– Du har körkort med lägst B behörighet
– Gärna minst 4 års erfarenhet från likande arbete
– För denna tjänst är det en merit om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet ställverksanläggningar samt att du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, HLR och Heta arbeten
– Tjänsten passar lika bra för män som för kvinnor
– Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team

ANSÖKAN

Din ansökan, personligt brev och meritförteckning, skickas senast den 31 oktober 2020 via e-post till kontaktpersonen nedan. Välkommen med din ansökan!

Vi genomför intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande.

Kontaktperson

Nicklas Spaanheden – Montagechef – Kraftanläggningar
nicklas.spaanheden@linjemontage.se
0706-88 12 48

Kontorsansvarig Luleå

Benny Ericsson
benny.ericsson@linjemontage.se
Tel. 070-649 44 66

Ladda ner PDF

Vi är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området ifrån 0,4 kV till 400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningsanläggningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd inom ramen för våra tre affärsområden Transmission, Kraftanläggningar och Service och Underhåll.
Bland våra kunder är elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar representerade.
Vi bedriver verksamhet med kontor över hela Sverige och har även bolag i Norge. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.