Linjemontage expanderar och söker därför: HR Ansvarig

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som HR-ansvarig på Linjemontage kommer du att arbeta både operativt och strategiskt i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

· Brett HR-arbete såväl operativt som strategiskt, nära våra chefer och medarbetare
· Utveckla, organisera och administrera policys, rutiner och riktlinjer inom HR området
· Delta och leda fackliga förhandlingar samt hjälpa chefer i tolkningar av avtal och lagar
· Tillse att arbetssätt, policys och instruktioner mm lever upp till tillämpliga lagar och krav inom HR-området
· Fungera som ett stöd till chefer och medarbetare i lönesättning, kompetensutveckling och andra personalärenden.
· Ansvara för rekryteringsprocessen samt driva och medverka vid rekryteringar

Bakgrund och erfarenhet
Du har ett stort intresse för affären och kan koppla HR-aktiviteter till verksamhetsmål samtidigt som du är bra på att bygga och vårda relationer. Som person har du en positiv attityd och en naturlig fallenhet för ledarskapet. Vi söker en person med minst 5 års erfarenhet av detta arbetsinnehåll. God datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla och driva processer, snabbt ser helheter och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Vi tror därför att du har hög kapacitet, är analytiskt lagd, tycker om att arbeta strukturerat, är lyhörd, coachande och entusiasmerande. Du tycker om och har förmåga att arbeta såväl självständigt som att diskutera fram möjligheter i grupp.

Vi erbjuder dig en plats i en växande organisation som i dagsläget har 12 lokalkontor i Sverige. Vi är ett bolag som ingår i en koncern med huvudsäte i Indien så i rollen ingår även att hantera krav och information på engelska.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

 

Placeringsort: Grästorp.

Kollektivavtal finns, för tjänstemän tillämpas Branschavtal Energi.

 

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 20:e december via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress: Linjemontage AB, Box 134, 467 22 Grästorp

Kontaktperson Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Henrik Höglund henrik.hoglund@linjemontage.se Tel. 070-584 44 97

eller

Sofia Backström sofia.backstrom@linjemontage.se Tel. 073-523 65 12

Linjemontage Är Ett Modernt Företag Inom Elkraftbranschen Som Utför Entreprenadarbeten Inom Området Kraftförsörjningsanläggningar Ifrån 0,4 KV Till  400 KV.  Det Kan Vara Allt Från Komplexa Leveranser Av Kompletta Transformatorstationer, Leveranser Av Kraftledningar Till Utbyte Av Delar Av System Som Exempelvis Fjärrkontroll, Reläskydd M.M. Våra Kunder Är Bl.A. Elnätsägare, Industrier, Kommunala Och Statliga Förvaltningar. Vi Är F.N. Ca 150 Anställda. Linjemontage Har Kontor I Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro Samt Fredrikstad I Norge. Vi Bedriver Verksamhet I Hela Sverige Och Norge.