fbpx

Linjemontage kraftanläggningar

Nu söker Linjemontage medarbetare till vårt team på affärsområdet Kraftanläggningar . Hos oss erbjuds du möjligheten till ett arbete med mycket ansvar, men också frihet att utföra det på säkraste och effektivaste sätt.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar transformatorstationer till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400 kV. Projekten är normalt totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, leverans, mark, bygg, montage samt idrifttagning till färdig anläggning. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar med egna resurser inom alla funktionsområden.

Som mark- och byggansvarig har du ansvar för våra rutiner och processer inom området stöttar våra projektledare samt agerar delprojektledare i våra större komplexa projekt. Som delprojektledare har du det tekniska och ekonomiska ansvaret för våra mark- och byggentreprenader i våra anbud och projekt. Du samarbetar med projektledare inom projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi. Du kommer också att resa till våra siter för att säkerställa arbetsmiljö, framdrift och lösa frågeställningar som uppstår för att bidra till att projekten genomförs i tid.

 

Utbildning och erfarenhet

Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning inom anläggning, byggteknik eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av att jobba som projektledare eller projekteringsledare inom anläggning, mark och/eller byggprojekt. Du kan också ha erfarenhet som beställare inom totalentreprenader samt kunskap inom entreprenadjuridik.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

 

Placeringsort: Sundsvall, Västerås eller Karlstad

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning önskar vi få via e-post senast den 31 juli. Vi uppmanar dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt då urval kan ske fortlöpande. Har du frågor kring tjänsten föredrar vi kontakt via e-post. Skicka dina handlingar till kontaktpersonerna nedan:

Välkommen med din ansökan!

 

Pontus Petersson
pontus.petersson@linjemontage.se
Tel. 070-221 50 75

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Ladda ner PDF

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till 400 kV. Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Linjemontage har kontor och verksamhet över hela Sverige samt i Norge och vi är ca 190 anställda. Sedan 2019 är Linjemontage en del av Kalpataru Power Transmission Ltd.